Herhaling serie Nog Een Week vanaf zondag 23 januari op NPO3

Geplaatst op 20 januari 2022
Moondocs

Afleveringen van Nog Een Week uit seizoen 1 en 2 gemist?
Vanaf aanstaande zondag zendt de VPRO een selectie afleveringen uit.
Kijk hieronder welke aflevering je niet wil missen!


Over een week de test: wordt Salomon mijn hulphond?
Zondag 23 januari om 10:40 uur

Over een week gaat mijn vader op vredesmissie naar Mali
Zondag 30 januari om 10:40 uur

Over een week ga ik naar een gewone middelbare school
Zondag 6 februari om 10:40 uur

Over een week krijg ik een hardloopbeen
Zondag 13 februari om 10:20 uur

Over een week vlieg ik voor het eerst alleen
Zondag 20 februari om 10:20 uur

Over een week hoor ik of ik mag beginnen met puberteitsremmers
Zondag 27 februari om 10:00 uur

Over een week heb ik een selectiewedstrijd Acrogym
Zondag 6 maart om 10:20 uur

Over een week heb ik een eigen bedrijf

Zondag 13 maart om 10:20 uur

Over een week zwem ik af
Zondag 20 maart om 10:20 uur

Ander nieuws

 1. EO-documentaire Lucky Boy: zondag 21 april om 22.05 uur te zien op NPO2

  15 april 2024

  Waarom praten mannen niet over ongewilde seks? De kans dat jonge mannen aan anderen vertellen dat ze een ongewenste, seksuele ervaring hebben gehad met een vrouw is heel klein. Er is schaamte en angst...

 2. Metamorphosis: 16 maart te zien op InScience Film Festival

  11 maart 2024

  De documentaire Metamorphosis van Pim Zwier is op 16 maart te zien tijdens het Inscience Film Festival in Nijmegen. Met muziek van Judith Steenbrink gespeeld door Holland Baroque. Tickets via: https://www.insciencefestival.nl/nl/vertoning/metamorphosis/...

 3. Vertoning Girls, Girls, Girls met nagesprek bij UvA VOX-POP

  11 maart 2024

  Hoe tolerant en inclusief is de Nederlandse culturele sector eigenlijk? Als onderdeel van de Week tegen Racisme organiseert de FGw Diversity Office samen met VOX-POP een vertoning van de documentaireserie...