Nieuws

Gezocht: fris animatie talent - Moondocs

Gezocht: fris animatie talent


Geplaatst op : 28.06.2018

MOONDOCS zoekt opkomend animatie talent voor haar jeugddocumentaire serie Nog Een Week.

Nog een week is een documentaireserie waarin kinderen tussen de 11 en 13 jaar zich voorbereiden op een spannende gebeurtenis in hun leven. Het is een verandering die voor even hun leven op z’n kop zet. Door het inzetten van animatie in de serie laten we zien hoe kinderen hun fantasie inzetten om grip te krijgen op de werkelijkheid. Want om te kunnen bedenken hoe hun leven na deze grote gebeurtenis zal zijn, moet de verbeelding flink aan het werk.
Om de fantasie zo goed mogelijk in beeld te brengen zijn we op zoek naar animatoren die hun eigen stempel drukken op een aflevering.
Kijk hier een aflevering uit serie 1: Nog Een Week

Ben jij een vrije denker die als de beste de binnenwereld van personages weet te vertalen in experimenteel beeld? Dan zoeken we jou!

Meer weten? Kom met ons in contact via info@moondocs.nl

Meer Nieuws

Gloednieuw seizoen Nog een Week


Geplaatst op : 21.03.2019

Moondocs produceert, samen met de VPRO, een gloednieuw seizoen van ‘Nog één week’! Aanstaande zondag, 24 maart om 19:25 op NPO Zapp is het zover en gaat de eerste aflevering […]

Uitzending van 'De Vrouwen van Venserpolder' op 1 april bij NPO2


Geplaatst op : 11.03.2019

DE VROUWEN VAN VENSERPOLDER Powervrouwen zaaien en oogsten in de Bijlmer   De debuutfilm van regisseur Eva de Breed, volgt vrouwen uit Blok 10 in Venserpolder, een buurt in Amsterdam Zuidoost. Voor de vrouwen […]